Intracom Telecom: Αναβαθμίζει τη συνδεσιμότητα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας με την πλατφόρμα OmniBAS™13 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:09 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:09 πμ


H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, σε συνεργασία με την Xentia, Πολωνική εταιρεία παροχής ασύρματων λύσεων και ευρυζωνικών δικτύων για συστήματα επίβλεψης, διευρύνει το σύστημα μετάδοσης υπηρεσιών ψηφιακής κινητής ραδιοεπικοινωνίας (DMR Simulcast) της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας (KSP Βαρσοβίας) χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα OmniBAS™ ως την επιλεγμένη μικροκυματική ζεύξη για υποστήριξη δικτύου (backhauling).

Έπειτα από διαγωνισμό που διεξήγαγε η Μητροπολιτική Αστυνομική Διεύθυνση της Βαρσοβίας και έληξε στις 28 Ιανουάριου 2019, η Xentia, σε συνεργασία με την Intracom Telecom, ανέλαβε το έργο για την αντικατάσταση του υπάρχοντος αναλογικού συστήματος μετάδοσης υπηρεσιών ψηφιακής κινητής ραδιοεπικοινωνίας (DMR) στα προάστια της Βαρσοβίας. Μέσω της νέας ραδιοζεύξης OmniBAS™, η Intracom Telecom θα υλοποιήσει υπηρεσίες συνδεσιμότητας για την υποστήριξη του δικτύου δεδομένων των προαστίων, συμπεριλαμβανομένης και της υπάρχουσας κίνησης δεδομένων.

Συγκεκριμένα, το ήδη υπάρχον δίκτυο OmniBAS™, το οποίο είναι σε λειτουργία από το 2015, θα επεκταθεί περαιτέρω ως ασφαλής λύση για υποστήριξη του συστήματος μετάδοσης υπηρεσιών ψηφιακής κινητής ραδιοεπικοινωνίας (DMR Tier II Simulcast).

Επιπλέον, λόγω της πλεονάζουσας χωρητικότητας που προσφέρει η λύση, θα χρησιμοποιηθεί και για άλλες υπηρεσίες, όπως βίντεο (κλειστό τηλεοπτικό κύκλωμα ελέγχου της κυκλοφορίας), PSTD και OST-112, ένα πρόγραμμα που αφορά στην αποκλειστική μετάδοση δεδομένων και κλήσεων εκτάκτου ανάγκης μεταξύ Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος. Παράλληλα, το προηγμένο και πλούσιο σε λειτουργίες σύστημα διαχείρισης δικτύου, uni|MS™, το οποίο είναι ήδη σε λειτουργία, θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοσή του για να υποστηρίξει όλο το δίκτυο.

Η οικογένεια μικροκυμάτων προϊόντων της Intracom Telecom προσφέρει χωρητικότητα IP πολλών Gigabit που υποστηρίζει κορυφαίες στην αγορά διαμορφώσεις που φτάνουν μέχρι τα 4096-QAM από 112 MHz κανάλι, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει μια αναπτυσσόμενη και ομαλή μετάβαση σε IP/MPLS αρχιτεκτονική. Η KSP Βαρσοβίας, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές δυνατότητες και τις ασυναγώνιστες επιδόσεις του OmniBAS™, στοχεύει στην βελτίωση της επικοινωνίας και της μεταφοράς δεδομένων μεταξύ των Σωμάτων Ασφαλείας σε όλη τη χώρα.

Σχετικά με την Intracom Telecom

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης, έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς. Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data), της σύγκλισης δικτύων & του cloud computing για παρόχους τηλεφωνίας, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού, δημοσίου και κυβερνητικού τομέα.

Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων αιχμής και ολοκληρωμένων λύσεων που εξασφαλίζουν την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της. Περισσότεροι από 100 οργανισμοί σε πάνω από 70 χώρες επιλέγουν την Intracom Telecom για την προηγμένη τεχνολογία της. Η εταιρεία διατηρεί θυγατρικές στην Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.intracom-telecom.com.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Η Intracom Telecom συμμετέχει δυναμικά στο συνέδριο MWC Barcelona 2019