Όσα θέλουν οι γυναίκες στο σεξ αλλά ντρέπονται να παραδεχθούν13 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 6:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:53 μμ


Πολλές φορές μπορεί να συμβεί στο σεξουαλικό κομμάτι μίας σχέσης ένας από τους δύο να καταπιέζεται ή να μην παραδέχεται τι είναι αυτό που του αρέσει να κάνει στη διάρκειά του σεξ. Και αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις στις γυναίκες

Υπάρχουν πράγματα τα οποία θέλουν, αλλά κολλάνε πολύ να εξωτερικεύσουν, χωρίς βέβαια συγκεκριμένο λόγο, απλά ντρέπονται.

1. Όλες οι γυναίκες παραδέχονται, μεταξύ τους τουλάχιστον, πως θέλουν διάρκεια στο σεξ. Στην περίπτωση που δε φημίζεστε ως εκείνος που δίνει στο σεξ την ιδανική διάρκεια, τότε καλό θα ήταν να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στα προκαταρτικά.

2. Οι γυναίκες προτιμούν το πιο έντονο και παθιασμένο σεξ. Μπορεί όντως κάποιες φορές το τρυφερό σεξ να είναι επιθυμητό, αλλά μη γίνει και συνήθεια. Ειδικά αν δε σας έχουν πάρει και τα χρόνια.

3. Στο γυναικείο σώμα δεν υπάρχει μόνο στο στήθος, εξαιρείται το γνωστό και βασικό. Ασχοληθείτε και με κάτι άλλο, δείξτε ότι θέλετε να μάθετε και να εξερευνήσετε το σώμα της καλής σας.

4. Οι ρόλοι, είτε σε θεατρικές παραστάσεις στο σχολείο, είτε όχι, είναι βασικοί και σημαντικοί. Προσθέτουν αυτό το αλατοπίπερο στη σχέση, την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα. Και προφανώς αρέσει πολύ στις γυναίκες, γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να υποδυθούν κάτι που δεν είναι.

Αποτέλεσμα εικόνας για sex
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τελικά ποια είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ