Ο ΟΦΗ συνεχίζει να εντυπωσιάζει την εφετινή σεζόν και με βασικό όπλο την έδρα του και ένα ομοιογενές σύνολο κατάφερε να νικήσει και την ΑΕΚ (1-0) και μετά από 12 αγώνες να ανεβεί στην 3η θέση της Super League με 19 βαθμούς.
Σκόρερ της αναμέτρησης ο Πορτογάλος Σεμέντο (52΄), ενώ στο 88΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Βράνιες της ΑΕΚ.
Η ομάδα του Ηρακλείου μετά από τρεις συνεχείς ήττες, σημείωσε την 6η εφετινή της νίκη, εκ των οποίων η 5η στην έδρα της, ενώ η ΑΕΚ που υπέστη την 4η ήττα της στη σεζόν, συνέχισε για τρίτη αγωνιστική τα ανεπιτυχή αποτελέσματα (ήττα από Παναθηναϊκό και ισοπαλία με Άρη).
Οι συνθέσεις
ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Μαρινάκης (93′ Νάστος), Μπράουν, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί (81′ Κουτρουμπής), Σεμέδο, Τσιλιανίδης, Μάνος (59′ Φιγκεϊρέδο)
ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Βράνιες, Κρίστιτσιτς (78′ Γιακουμάκης), Γαλανόπουλος, Λόπες (83′ Ντέλετιτς), Παουλίνιο (61′ Αλμπάνης), Μάνταλος, Λιβάια, Ολιβέιρα
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0: Ανεβαίνει ο «Ιστορικός» (video)
ΑΕΛ – Βόλος 2-1: Επέστρεψαν στις νίκες οι «βυσσινί» (video)