Μητσοτάκης: Συμφωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eldorado Gold



August 9, 2019· Ώρα δημοσίευσης: 1:36 pm · Τελευταία τροποποίηση: 1:36 pm

Συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Eldorado Gold, Τζορτζ Μπερνς είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός ΚυριάκοςΜητσοτάκης.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή της να προχωρήσει η επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα με πλήρη τήρηση των όρων σεβασμού του περιβάλλοντος και δημιουργίας θέσεων εργασίας. Η εταιρεία από την πλευρά της, δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με την ελληνική κυβέρνηση πάνω σε αυτούς τους όρους.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, και ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής Ελλάδας της Eldorado Gold, Χρήστος Μπαλάσκας.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας

Προηγούμενο άρθρο Σκουρλέτης: «Ultra» αντεργατικές οι τροπολογίες που πέρασαν στο «παρά πέντε»
Επόμενο άρθρο Απόστολος Γλέτσος: Σε κρίσιμη κατάσταση στενός του συνεργάτης