«Ουδέποτε δήλωσα ότι πρόκειται να καταβληθεί “Δώρο Πάσχα” στους συνταξιούχους», ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε περί «δήθεν καταβολής “Δώρου Πάσχα” στους συνταξιούχους».
«Αντιθέτως, υπογράμμισα ότι τα θέματα αυτά αποτελούν αντικείμενο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ο οποίος τα ανακοινώνει» διευκρίνισε ο κ. Πετρόπουλος.
Τσακαλώτος: Σύντομα εξελίξεις για την πρώτη κατοικία
«Θα υπάρξουν εξελίξεις για την πρώτη κατοικία», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ερωτηθείς σχετικά με το θέμα της ρύθμισης για το διάδοχο σχήμα του “νόμου Κατσέλη”.
Κληθείς να σχολιάσει εάν υπάρχει στον σχεδιασμό της κυβέρνησης η καταβολή επιδόματος σε συνταξιούχους και εργαζόμενους στο Δημόσιο εν όψει του, με βάση αναφορές του υφ. Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του News247, o κ.Τσακαλώτος δήλωσε: «πρώτη φορά το άκουσα. Ρωτήστε τον κ. Πετρόπουλο».
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:
Πετρόπουλος: Τι απαντά για «δώρο» Πάσχα και 120 δόσεις
Προστασία πρώτης κατοικίας: Με εντολή Τσίπρα το νομοσχέδιο στη Βουλή
Πρωτογενές πλεόνασμα 822 εκατ ευρώ το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου
Πόθεν έσχες: Παράταση μέχρι τις 30 Απριλίου για τις δηλώσεις
