Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης έκανε… αστεία στην ανακρίτρια



March 27, 2019· Ώρα δημοσίευσης: 9:24 pm · Τελευταία τροποποίηση: 9:24 pm

Δολοφονία Τοπαλούδη: Άναυδη έμεινε η ανακρίτρια Γρεβενών με την διάθεση του 21χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Ο Ροδίτης έκανε αστεία στην ανακρίτρια.

«Επιτέλους ελεύθερος!», αναφώνησε, όπως μετέδωσε ο Ant1, σαστίζοντας την ανακρίτρια, η οποία ρώτησε: «Τι εννοείτε;».

Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;», αστειεύτηκε ο κατηγορούμενος και η ανακρίτρια του απάντησε: «Οχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ!».

Ο 21χρονος δεν σταμάτησε εκεί το «αστείο» του και συνέχισε: «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι!».

Ο Ροδίτης αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση χωρίς την παρουσία συνηγόρου και η οικογένειά του όρισε νέο δικηγόρο, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά.

Από τις έρευνες στους δύο υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα και έτσι το «βάρος» ρίχνεται στα κινητά τηλέφωνα των δραστών. Οι αρχές, ακόμη, αναμένουν την απάντηση της εταιρείας Facebook στο αίτημα άρσης των απορρήτων των προσωπικών λογαριασμών των δύο κατηγορουμένων και της Ελένης.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Μαρούσι – The Mall: Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Προηγούμενο άρθρο Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες για αύριο
Επόμενο άρθρο Brexit: Πράσινο φως από τη βρετανική Βουλή για μετάθεση της ημερομηνίας