Θάνος Μικρούτσικος: Δημοσία δαπάνη η κηδεία του



December 29, 2019· Ώρα δημοσίευσης: 10:51 am · Τελευταία τροποποίηση: 10:51 am

Σε ηλικία 72 ετών «έφυγε» ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος με την κηδεία του να γίνεται αύριο Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 14:30, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών και θα είναι πολιτική, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του εκλιπόντος. Η σoρός θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, η κηδεία του μουσικοσυνθέτη, πρώην υπουργού, Θάνου Μικρούτσικου θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Θάνος Μικρούτσικος: Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου

Προηγούμενο άρθρο Τραγωδία στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 23 νεκροί από τροχαίο
Επόμενο άρθρο Γκύζη: Σε δολοφονία από ληστές οδηγείται η έρευνα – Αναστατωμένο το σπίτι του 66χρονου