Τραγωδία – Νέος Κόσμος: Τι πας να κάνεις! – Σοκάρει η γειτόνισσα (video)



March 19, 2019· Ώρα δημοσίευσης: 5:12 pm · Τελευταία τροποποίηση: 5:12 pm

Η τραγωδία που σημειώθηκε στον Νέο Κόσμο το απόγευμα της Τρίτης 19 Μαρτίου συγκλονίζει. Σοκάρει η μαρτυρία της γειτόνισσας που προσπάθησε να την σταματήσει. Το παιδάκι της φώναζε ότι θέλει τον μπαμπά του.

«Tι πας να κάνεις με το παιδί;»

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει: «Άκουσα φωνές μωρού και κλάματα και γύρισα να δω τι συμβαίνει. Τότε κοίταξα πάνω και είδα να κρατά το παιδί έξω από τα κάγκελα. Σάστισα, κοίταξα και της είπα “τι κάνετε;”».

Το παιδί έκλαιγε: « Θέλω τον μπαμπά μου»

Η μάρτυρία καθηλώνει συνεχίζοντας: «Η γυναίκα δεν μου μίλαγε. Της είπα “σας παρακαλώ πείτε μου τι κάνετε”. Μου απάντησε “εσάς τι σας φαίνεται; Εσείς τι θέλετε;”. To μωρό φώναζε: “θέλω τον μπαμπά μου”. Ρώτησα “γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα;”. Μου είπε να βγάλω τα γυαλιά μου γιατί δεν βλέπω καλά. Εγώ γύρισα στο γιο μου και τον ρώτησα “βλέπεις αυτό που βλέπω; Είναι έξω από τα κάγκελα το μωρό;”. “Ναι μαμά” απάντησε εκείνος. Εκείνη την ώρα το πετάει».

Συγκλονίζει  γειτόνισσα: «Γύρισα το κεφάλι της μικρής μου της κόρης ώστε να μην το δει»

H γυναίκα με τρεμάμενη φωνή ανέφερε τη συνέχεια: «Δεν το είδα να πέφτει γιατί γύρισα το κεφάλι της μικρής μου της κόρης ώστε να μην το δει έτσι δεν το είδα ούτε εγώ. Μετά έκρυψα τα παιδιά στη γωνία για να μη δουν το υπόλοιπο και την βλέπω με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα “σε παρακαλώ μην το κάνεις. Μην πηδήξεις. Πες μου πώς μπορώ να σε βοηθήσω”. Μου απάντησε “δεν μπορείς να κάνεις κάτι” και πήδηξε και αυτή».

Άκουσα φωνές και είδα μια κυρία να έχει κρύψει τα παιδιά και να φωνάζει: μην πέσεις, μην πέσεις. Κοιτάω επάνω, βλέπω τη μαμά έξω από το κάγκελο και ακούω τη μαμά από κάτω να λέει: μην πέσεις και εσύ.

Της φωνάζω και εγώ: μην πέσεις, μην πέσεις, μπες μέσα. Και πήγα μέσα να βάλω παπούτσια να ανέβω προς τα πάνω και ακούω τον θόρυβο, είχε πέσει και η ίδια.

Μετά κατέβηκα κάτω γρήγορα, ήρθε ο πατέρας, κόντευε να καταρρεύσει. Τον κράτησα να μην σηκώσει τη μαμά ή το παιδί γιατί ήταν χτυπημένες.

«Δεν είχαμε ακούσει ποτέ εντάσεις, ποτέ φασαρίες»

Μένω στην ίδια πολυκατοικία, εγώ στον πρώτο και η οικογένεια στον πέμπτο. Ήταν μια οικογένεια ήρεμη σαν πρόβατα, δεν είχαμε ακούσει ποτέ εντάσεις, ποτέ φασαρίες. Το παιδάκι τους, χαρούμενοι, πάντα χαμογελαστή η κοπέλα. Όταν την είδα, πριν πέσει, ήταν πολύ ήρεμη, το πρόσωπό της.

Είχα ακούσει ότι είχε κάνει κάποιο χειρουργείο η μικρή όταν ήταν νεογέννητη. Όλα πήγαιναν καλά.

Ο πατέρας προσπαθούσε να μπει αλλά ήταν κλειδωμένη η πόρτα

Όταν έγινε αυτό, ο πατέρας προσπαθούσε να μπει αλλά ήταν κλειδωμένη η πόρτα. Όταν ήρθε κάτω κράταγε την τσάντα με το φαγητό και το σέικερ, πρέπει να ήταν στη δουλειά του».

«Με πήρε η σύζυγός μου τηλέφωνο και μου είπε τι συνέβη. Μου είπε ότι πρώτα πήρανε το παιδί επειδή είχε σφυγμό και μετά τη μαζέψανε, είχε σκοτωθεί ακαριαία. Ήταν 40 χρονών κοπέλα. Υπολογίσαμε μήπως ήταν ατύχημα αλλά μία κυρία από το απέναντι μπαλκόνι της φώναζε: μην πετάς το παιδί, τι σου φταίει το παιδί. Οπότε ήταν αυτοκτονία. Τώρα το παιδάκι τι της έφταιγε, τι να πω; Ο Θεός και η ψυχή της», λέει κάτοικος της περιοχής στο newsit.gr.

Πρώτα έριξε το παιδί της 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο έμαθαν από γυναίκα που μένει κοντά στο σημείο της τραγωδίας, ότι η μητέρα, που είναι 35 με 40 ετών, πρώτα έριξε το παιδί της και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια. Ειδικότερα, τόνισε ότι είδε την μητέρα να έχει βγάλει έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού το μικρό παιδί της που έκλαιγε, και τότε προσπάθησε να την μεταπείσει.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Μητέρα «βούτηξε» με το παιδί της από τον 5ο στον Νέο Κόσμο

Παιδοκτονίες: Γιατί αυξάνονται τα κρούσματα με θύτες νεαρές γυναίκες;

Προηγούμενο άρθρο Βασιλειάδης για επεισόδια ΟΑΚΑ: Πρώτη φορά η πολιτεία δείχνει τόσο άμεσα αντανακλαστικά
Επόμενο άρθρο Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Λάρισα