Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου στη θέση του προέδρου της ομάδας.
Πριν από καιρό είχε βγει στη δημοσιότητα η είδηση ότι ο γνωστός αθλητικογράφος είχε μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, για να αναλάβει την προεδρία και σήμερα εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση.
Ο κ. Μονεμβασιώτης είπε στον Γεωργίου πως είναι ένα εξαιρετικά αγαπητό πρόσωπο στις τάξεις των Απολλωνιστών κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επελέγη να “τρέχει” τον σύλλογο.
“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου είναι από σήμερα πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ”, αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης.
Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Το νέο γήπεδο της Τότεναμ : Παράδειγμα αναζωογόνησης υποβαθμισμένων περιοχών