ΑΕΚ: Άλλη μια δικαστική νίκη για την Αγιά Σοφιά4 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:05 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:05 μμ


Αγιά Σοφιά: Αθωωτική ήταν η απόφαση για την ΑΕΚ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τη «Δικέφαλος ΑΕ», στην εκδίκαση της υπόθεσης των 56 κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας.

Λυσσαλέος πόλεμος για την Αγιά Σοφιά

Είχαν καταγγείλει τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους μαζί με την προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Το αίτημά τους είχε απορριφθεί από το ΣτΕ το Δεκέμβριο του 2017 αλλά οι κάτοικοι προχώρησαν σε μηνύσεις επειδή τα ονόματά τους είχαν δημοσιευτεί στο site της ΠΑΕ μαζί με την προσφυγή στο ΣτΕ.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο Πλημμελειοδικείο και η ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από την κα. Ρίζου και τον κ. Ζαχόπουλο, ενώ η «Δικέφαλος ΑΕ» από τον αναπληρωτή διευθυντή κ. Παπαδημητρίου. Από τους 56 κατοίκους που είχαν προσφύγει, το «παρών» έδωσαν μόνο πέντε.

Πρόκειται για ακόμα μία υπόθεση που αφορά την «Αγιά Σοφιά» και κρίνεται είτε σε δικαστήρια είτε σε διοικητικές επιτροπές υπέρ της ΑΕΚ μετά από τις προσφυγές στο ΣτΕ, στο Δασαρχείο, στο ΚΕΣΑ και τα θέματα της υπογειοποίησης, των σκουπιδιών και της υψομετρικής μελέτης.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Άρης – ΑΕΚ: Δίκαια και εύκολα τη νίκη οι Θεσσαλονικείς (video)