ΑΕΚ: O Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε τον Κρίστιτσιτς στην «Ένωση»26 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 1:57 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:57 μμ


Κιτρινόμαυρος είναι πλέον και επίσημα ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την οριστική αποχώρηση του ποδοσφαιριστή και θα φορά την φανέλα της ΑΕΚ από την 1η Ιανουαρίου.

Τον έκανε δικό της με 2.800.000

Η Ένωση, έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο με 2 εκατομμύρια ευρώ αποδοχές (ο Σέρβος άσος θα εισπράξει 600, 650 και 750.000 αντίστοιχα για κάθε χρόνο συμβολαίου), επεδίωξε να τα βρει και με τον Ερυθρό Αστέρα για να τον κάνει από τώρα δικό της.

Αυτό έγινε, η ΑΕΚ δίνει 500.000 ευρώ στους Σέρβους και άλλα 300.000 στον Κρίστιτσιτς για το μισό χρόνο και φέρνει από τώρα τον παίκτη στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, ο Ερυθρός Αστέρας, αφού ενημερώνει επίσημα πως ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αποχαιρετά τον παίκτη και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Που θα είναι βεβαίως η ΑΕΚ, έστω κι αν οι Σέρβοι δεν αναφέρουν το όνομα.

«Ο Ερυθρός Αστέρας εύχεται στον Νέναντ Κρστίτσιτς τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του. Νένο σε ευχαριστούμε», τονίζει σε ανακοίνωση του ο Ερυθρός Αστέρας.

Δείτε την ανάρτηση: 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:  ΑΕΚ: Έκλεισε τον Σέρβο μέσο του Ερυθρού Αστέρα Νέναντ Κρίστιτσιτς