Αντετοκούνμπο – Μιλγουόκι Μπακς: Ψηφίστε τον τώρα που οι ψήφοι μετρούν διπλές (photo)10 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:51 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:51 μμ


Σε άπταιστα ελληνικά, οι Μιλγουόκι Μπακς καλούν τους Έλληνες φιλάθλους να ψηφίσουν άμεσα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για αρχηγό μίας εκ των δύο ομάδων του NBA All Star Game 2019, καθώς οι ψήφοι μετρούν διπλές μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία, τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/1).

«Για τις επόμενες 39 ώρες, όλες οι ψήφοι μετρούν ΔΙΠΛΕΣ!!! Ο Γιάννης βρίσκεται μόλις 91.000 ψήφους πίσω από τον LeBron! Ελάτε να τον βοηθήσουμε να τον προσπεράσει, ψηφίζοντάς τον πρώτα εδώ: vote.nba.com και στη συνέχεια εδώ: http://bit.ly/BucksGVote19» αναφέρει η ανάρτηση των Μπακς στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook.

H ομάδα του Μιλγουόκι κάνει ό,τι μπορεί για να δει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αρχηγό της μιας από τις δύο ομάδες στο All Star Game. Ήδη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς οι Μπακς είχαν κάλεσει για πρώτη φορά τότε τους απανταχού Έλληνες να ψηφίσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για αρχηγό μίας εκ των δύο ομάδων του NBA All Star Game 2019. «Τρεις εβδομάδες έμειναν για να κάνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο captain στο NBA All-Star Game 2019!!! Ψηφίστε τον Greek Freak εδώ: nba.com/vote» ανέφερε το post των Μιλγουόκι Μπακς την 1η Ιανουαρίου. Κι ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, είχαν στείλει τις ευχές τους ως ΚΑΕ Ελαφιακός του Δήμου Μιλγουόκι!

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game είναι βέβαια δεδομένη!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Giannis Double Vote Day

Για τις επόμενες 39 ώρες, όλες οο ψήφοι μετρούν ΔΙΠΛΕΣ!!! Ο Γιάννης βρίσκεται μόλις 91.000 ψήφους πίσω από τον LeBron! Ελάτε να τον βοηθήσουμε να τον προσπεράσει, ψηφίζοντάς τον πρώτα εδώ: vote.nba.com και στη συνέχεια εδώ: http://bit.ly/BucksGVote19

Geplaatst door Milwaukee Bucks op Donderdag 10 januari 2019

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Αντετοκούνμπο: Ο τεράστιος Γιάνναρος γλέντησε και τον Χάρντεν (video)

Αντετοκούνμπο: «Κέρασε» 30αρα ο Γιάννης στη γιορτή του (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χρόνια πολλά από τους Μπακς σε άπταιστα ελληνικά (photos)