Απίστευτο περιστατικό: Ποδοσφαιριστές πήραν ψαροκάικο για να πάνε στον αγώνα (photos-video)22 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 1:22 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:23 μμ


Αυτό θα πει αγάπη και πάθος για το άθλημα. Μόνο έτσι, θα ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, για να καταφέρεις να παίξεις ποδόσφαιρο.

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κυκλάδων είναι το πιο… δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο

Κάπως έτσι, οι ποδοσφαιριστές της Κύθνου δεν πτοήθηκαν όταν δεν μπόρεσαν να βρουν δρομολόγια πλοίου που να τους βολεύουν για τον αγώνα στην Σέριφο με την ομάδα «Μαρπησσαϊκό» Πάρου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κυκλάδων,

Μπήκαν σε ψαροκάικα και ταξίδεψαν ως τη Σέριφο για τον αγώνα, ενώ στην παραλία τους περίμεναν αυτοκίνητα για να τους μεταφέρουν στο γήπεδο.

Όπως επισημαίνει σε ρεπορτάζ του το cyclades24.gr, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κυκλάδων είναι το πιο… δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο, καθώς οι αθλητές κάθε φορά για να φτάσουν στον προορισμό τους περνούν και μία καινούργια περιπέτεια. Πότε το απαγορευτικό και οι βλάβες των πλοίων και πότε τα ανύπαρκτα δρομολόγια έχουν ως αποτέλεσμα οι ομάδες να μην ξέρουν πώς θα φτάσουν κάθε φορά σε κάποιο γήπεδο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΠΣ Κύθνου τελικά ανταμείφθηκε καθώς κέρδισε 3-1 τον Μαρπησσαϊκό Πάρου.

Δείτε το απίθανο video:

Διαβαστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ρεάλ: Σκάει «βόμβα» με Ζλάταν τον Γενάρη