Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αντέδρασα για όλους που αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό-Ωραία η κίνηση Τσίπρα (video)5 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 10:54 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:54 πμ


Στο πρόσφατο κρούσμα ρατσισμού εις βάρος του αδερφού του, Θανάση, αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αναγνωρίζοντας την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να σταθεί δίπλα στην οικογένειά του.
Χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, τόνισε:

«Ήταν ωραία και η κίνηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, που φόρεσε τη φανέλα του Θανάση, έδειξε πως κι εκείνος είναι κατά του ρατσισμού».

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ αντετοκουνμποΑναλυτικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε για τον ρατσισμό στο πρόσωπο του αδερφού του Θανάση:

«Σίγουρα περίμενα ότι θα γίνει ένας ντόρος με το ποστάρισμά μου. Δεν έχω μιλήσει ξανά για τέτοιο θέμα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που λες ότι φτάνει ως εδώ. Που λες ότι δεν πάει πιο κάτω. Έχασα τον ύπνο μου, στεναχωρήθηκα πολύ. Πιο πολύ δεν το έκανα για εμένα και τον Θανάση, το έκανα για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό στη ζωή τους. Ήταν ωραία και η κίνηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, που φόρεσε τη γαλανόλευκη φανέλα. Αν μπορεί να βγει κάποιος κατά του Θανάση, που εκπροσωπεί την Ελλάδα και παίζει στον Παναθηναϊκό, τι θα πει κάποιος για ένα παιδί στο δημοτικό. Φανταστείτε τι θα πει κάποιος σε ένα παιδί 5-7 χρονών. Ο Θανάσης εκπροσωπεί την Ελλάδα και παίζει με την ψυχή του, το διασκεδάζει περισσότερο από τον καθένα εκεί έξω».

Δείτε το χαρακτηριστικό video:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Αποστομωτική ανάρτηση Τσίπρα για Αντετοκούνμπο και ρατσισμό (photos)

Αντετοκούνμπο: Έχω χάσει τον ύπνο μου από το ρατσιστικό περιστατικό που έγινε (photo)