Γιώργος Γεωργίου: Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Απόλλωνα28 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:10 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:11 μμ


Την παραίτησή του από την προεδρία του Απόλλωνα Σμύρνης υπέβαλε ο Γιώργος Γεωργίου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του περί αγοράς της Ξάνθης και του Παναιτωλικού από τον Ιβάν Σαββίδη.

Οι δηλώσεις του γνωστού δημοσιογράφου προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που απειλεί με μηνύσεις.

Ο Γ. Γεωργίου, με ανακοίνωσή του, ξεκαθάρισε πως οι δηλώσεις του στην εκπομπή του Αλέξη Σπυρόπουλου στον ΣΠΟΡ FM, δεν είχαν ουδεμία σχέση με τον Απόλλωνα, γνωστοποιώντας μάλιστα πως υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Η ανακοίνωση του Γιώργου Γεωργίου

«Ξεκαθαρίζω ότι οι πρόσφατες δηλώσεις μου, ουδεμία σχέση έχουν με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πηγάζουν αποκλειστικά στην δημοσιογραφική ιδιότητά μου και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες μου. Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εύχομαι ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Σέντρα στις 24 Αυγούστου για το Ελληνικό πρωτάθλημα

Super League: Με πλέι οφ ο πρωταθλητής τη νέα χρονιά