Ιβάν Σαββίδης: «Ρουκέτα» – Αγοράζει και άλλη ποδοσφαιρική ομάδα9 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 1:14 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:48 μμ


Δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης σχεδιάζει να αγοράσει και άλλη ποδοσφαιρική ομάδα.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα gazetaesportiva.com αποκαλύπτει πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να ασχοληθεί και με το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, αγοράζοντας ομάδα από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Μάλιστα, καταγράφονται μια σειρά από ονόματα ομάδων που έχουν απασχολήσει τον Σαββίδη ο οποίος σκοπεύει να κάνει ό,τι και με τον ΠΑΟΚ δηλαδή να αποπληρώσει τα χρέη ενός συλλόγου παίρνοντας στα χέρια του τις μετοχές και την διοίκηση της ομάδας.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Ιβάν Σαββίδης: Deal με Στέγγο για το Πόρτο Καρράς

Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής :

“Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και είναι διατεθειμένος να επενδύσει στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας. Η Gazeta Esportiva μαθαίνει ότι τα σχέδια του Σαββίδη περιλαμβάνουν αναζήτηση ομάδα στην Βραζιλία που είναι ανοιχτές για να αρχίσουν μια συνεργασία ή ακόμα και μια εξαγορά των μετοχών τους.
Στην πραγματικότητα, η πρόθεση είναι από τον Γιώργο Σαββίδη, γιο και συνεργάτη του. Ο Γιώργος είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας και εδώ και καιρό έχει “καλλιεργήσει” την ιδέα να υπάρχει συνεργασία με έναν σύλλογο ή ακόμα και να γίνει αγορά του. Φαίνεται ότι τελικά έχει καταφέρει να πέσει τον πατέρα του.

Η πρόθεση της οικογένειας Σαββίδη είναι να επαναλάβει αυτό που έκανε το 2013 με τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή να πληρώσει τα χρέη της ομάδας και να επενδύσει πολλά, έχοντας στο επίκεντρο σε νέους παίκτες με ταλέντο που θα μπορούν να πωληθούν στην Ευρώπη.
Η συνεργασία μεταξύ της Λειψίας και της Μπραγκαντίνο επέστησε την προσοχή ως υποσχόμενη στην αγορά της Βραζιλίας η οποία, κατά την άποψη των επενδυτών, εξακολουθεί να είναι η καλύτερη στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα των ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Ποιες ομάδες ενδιαφέρουν τον Σαββίδη

Ακόμη και η άνοδος της Φλαμένγκο, που έγινε ακόμα πιο γνωστή μέσα στο 2019 και έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων, έπεισε τον Ιβάν Σαββίδη για την επένδυση στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, αν και ήδη είχε πειστεί από τον γιο του.
Παρά το αρχικό ενδιαφέρον για την Παρανά και την Φορταλέζα, οι άλλες επιλογές δεν αποκλείονται από την οικογένεια Σαββίδη.
Η εύρεση του σωστού συλλόγου είναι μόνο το πρώτο βήμα και δεν υπάρχει πρόθεση, τουλάχιστον προς το παρόν, από τους επενδυτές να εμπλακούν σε περισσότερες από μία ομάδες”.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Ο Ισραηλινός Όρελ Γκρίνφελντ διαιτητής στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ