Ίβιτς: Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα στον ΠΑΟΚ10 Ιουνίου 2017 · Ώρα δημοσίευσης: 3:15 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:47 μμ
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ δίνει οδηγίες στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τα πλέϊ οφ του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, στο γήπεδο της Τούμπας, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017. Τελικό αποτέλεσμα ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 - 3. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Pixel/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ


Ο Βλάνταν Ίβιτς είπε αντίο στον ΠΑΟΚ μέσω ενός κειμένου που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Μέσω του κειμένου του, ο Σέρβος τεχνικός ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του κυπέλλου και μίλησε για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου, τον Λούμπος Μίχελ, τον κόσμο του ΠΑΟΚ και φυσικά την οικογένεια Σαββίδη για την άριστη συνεργασία που είχαμε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα αυτής της έντονης και όμορφης κοινής διαδρομής.

Στα οκτώ χρόνια που βρέθηκα στον ΠΑΟΚ καθημερινά προσπαθούσα για το καλύτερο δυνατόν. Είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε ο κ. Σαββίδης να καθίσω στον πάγκο αυτής της μεγάλης ομάδας και είναι τιμή μου ότι κατακτήσαμε μαζί έναν τίτλο.

Εύχομαι στον ΠΑΟΚ ό,τι καλύτερο διότι πραγματικά το αξίζει και χαίρομαι που συνέβαλα κι εγώ στη δημιουργία σταθερών βάσεων που θα οδηγήσουν τον σύλλογο ακόμα ψηλότερα».