ΚΑΕ Ολυμπιακός: Δεν θα ξανακατέβουμε σε ντέρμπι χωρίς ξένους διαιτητές14 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:40 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:40 μμ


Αποφασισμένη να σκληρύνει τη στάση της είναι η διοίκηση του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, μετά τη χθεσινή αποχώρηση από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ματς με τον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σήμερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωση, ενημέρωσε ότι δεν θα ξανακατέβει η ομάδα σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές. Επίσης, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι απαιτούν να μην ξαναοριστούν σε παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» οι διαιτητές του χθεσινού αγώνα, Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου.

Στη συνέχεια κάλεσαν τις Αρχές να ερευνήσουν την απότομη πτώση της στοιχηματικής απόδοσης της νίκης του Παναθηναϊκού μετά την ανακοίνωση των διαιτητών που σφύριξαν χθες, ενώ αναφέρθηκαν και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Δεσμεύτηκαν ότι μετά τα γεγονότα του χθεσινού ματς δεν θα του επιτραπεί ξανά η είσοδος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.

• Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια «κατάρρευσης» της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Γιαννακόπουλος: Δημόσια συγγνώμη για τη χθεσινή του κίνηση στο ΟΑΚΑ