Κούγιας: Παραδίδω τα δελτία στην ΚΕΔ και τις μετοχές της ΑΕΛ στον Δήμο Λάρισας10 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:37 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:37 μμ


Με μια μακροσκελέστατη δήλωση του ο Αλεξης Κούγιας, τόνισε ότι θα παραδώσει τα δελτία των παικτών στην ΚΕΔ  και άλλαξε ουσιαστικά απόφαση περί απόσυρσης της ομάδας από το Πρωτάθλημα.

Ανέφερε ότι θα παραδώσει τα δελτία των παικτών στην ΚΕΔ, με ό,τι και αν αυτό σημαίνει, και τις μετοχές της ομάδας στον δήμαρχο Λάρισας. Χθες πάντως είχε δηλώσει ότι θα παραδώσει τα δελτία στον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

«Επειδή δυστυχώς εάν συνεχίσω να παραμένω στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα καταστρέψω τα όσα έχω καταφέρει επί 45 χρόνια στο χώρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Επειδή βαρέθηκα να συνυπάρχω με τα κατακάθια αυτά της ελληνικής κοινωνίας, τα οποία το ελληνικό κράτος και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αφήσει να δρουν ανεξέλεγκτα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να το καταστρέφουν, καταστρέφοντας και την ψυχική ηρεμία και τη χαρά των Ελλήνων φιλάθλων, σήμερα στις 2 το μεσημέρι θα καταθέσω τα δελτία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ στον Πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Περέιρα και στα εναπομείναντα μέλη της ΚΕΔ Τριτσώνη και Καλύβα, γιατί με τις διαιτησίες των διαιτητών που αυτοί κυριαρχικά έχουν επιλέξει η ΑΕΛ έχει χάσει τουλάχιστον 10 βαθμούς και θα ήταν τώρα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας (διαιτησίες με Άρη, Ατρόμητο, Ξάνθη, Λαμία, ΠΑΟΚ) και αύριο το μεσημέρι μετά το τέλος των δικαστηρίων μου στην Αθήνα θα ζητήσω προσωπικά από το Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, στον οποίο και θα παραδώσω τις μετοχές μου, να συγκαλέσει, μέσα στην εβδομάδα, μία σύσκεψη των φορέων της Λάρισας, η οποία θα αποφασίσει το μέλλον της ΑΕΛ».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Αλέξης Κούγιας: Δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε με την ΑΕΚ!