Λουίς Ενρίκε: Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – Πέθανε η 9χρονη κόρη του30 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:29 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:29 πμ


Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από την είδηση του θανάτου της 9χρονης κόρης του Λουίς Ενρίκε, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

H Χάνα τους τελευταίους πέντε μήνες υπέφερε από οστεοσάρκωμα, αρρώστια που συνδέεται με καρκίνο στα οστά.

Tους τελευταίους μήνες ήταν γνωστό πως ο Λουίς Ενρίκε αντιμετώπιζε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο τον ανάγκασε να παραιτηθεί από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο προπονητής στα social media.

«Η κόρη μας, η Χάνα, πέθανε αυτό το απόγευμα σε ηλικία 9 ετών, έχοντας παλέψει σκληρά για πέντε ολόκληρους μήνες κόντρα στο οστεοσάρκωμα. Σας ευχαριστούμε όλους για την στοργή που μας δείξατε αυτούς τους μήνες και εκτιμούσε τη διακριτικότητα και την κατανόηση.

Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό των νοσοκομείων «Sant Joan de Deu» και «Sant Pau» για την αφοσίωση και τις υπηρεσίες τους. Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλους όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν…

Θα μας λείψεις πολύ, αλλά θα σε θυμόμαστε κάθε ημέρα της ζωής σου με την ελπίδα ότι θα συναντηθούμε στο μέλλον ξανά. Θα είσαι το αστέρι που οδηγείς την οικογένειά μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Λουίς Ενρίκε.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Champions League: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού