Μέσι: «Ο Ρονάλντο είναι παίκτης-φαινόμενο»9 Ιουνίου 2017 · Ώρα δημοσίευσης: 4:27 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:47 μμ


Ο Λίονελ Μέσι αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο μιλώντας στο ESPN FC αποκαλώντας τον «παίκτη-φαινόμενο» σε μια δήλωση που ήδη συζητιέται παγκοσμίως καθώς όπως είναι γνωστό οι δυο παίκτες έχουν μεταξύ τους μια άτυπη κόντρα αναφορικά με το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου!

Γενικότερα, οι δύο παίκτες βρίσκονται σε μια φάση συνεχόμενων φιλοφρονήσεων με τον έναν να μιλάει διαρκώς θετικά για τον άλλο σε μια προφανή προσπάθεια να δείξουν πως παρά το γεγονός ότι τα τελευταία δέκα χρόνια είναι οι δυο παίκτες που «μονομαχούν» για την Χρυσή Μπάλα αλλά και σε επίπεδο συλλόγων δεν υπάρχει προσωπική αντιπαλότητα μεταξύ τους.

Πριν μια εβδομάδα άλλωστε, ο Ρονάλντο είχε πει πως απολαμβάνει να βλέπει τον Μέσι να παίζει μπάλα ενώ στη συνέχεια, ο Μέσι βρέθηκε στην Κίνα και τόνισε: «Πάντα το λέω πως αυτός ο ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους και μας δίνει ώθηση. Προσπαθούμε να επιτύχουμε το καλύτερο κάθε χρόνο για την ομάδα μας, και ό,τι λέγεται έξω από αυτό δεν νομίζω ότι είναι σημαντικό. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης με πολλή ποιότητα. Όλος ο κόσμος το γνωρίζει, και για αυτό ανήκει στους καλύτερους στον κόσμο».