Μήνυμα ζωής από την ΟΣΕΚΑ, τον Παναθηναϊκό Α.Ο., την Εθνική Ακρωτηριασμένων και το Δίκτυο Προσφύγων (video)

Βίντεο και εικόνες από τις εκδηλώσεις για τη παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία5 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:14 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:18 μμ


Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και το Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών δημοσίευσαν οπτικοακουστικό υλικό από τις εκδηλώσεις τους, σε μπάσκετ με αμαξίδιο και ποδόσφαιρο 7 εναντίον 7 με 3 επαφές αντίστοιχα, που ήταν αφιερωμένες στη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκέμβρη.

Το FINAL FOUR με εικόνες

Αν μία φωτογραφία μετρά όσο χίλιες λέξεις, τότε έχετε να… δείτε χιλιάδες λέξεις, δίχως να χάσετε χρόνο.

Ένα μικρό φιλμ, που καταγράφει όλα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη, εντός κι εκτός Αλεξάνδρειου, στο Final Four του 20ου Κυπέλλου Ελλάδας.

Αν μια φωτογραφία μπορεί να καταγράψει το συναίσθημα, το πάθος, το συναπάντημα του αθλητισμού με τον πολιτισμό, αυτές που επιλέξαμε θεωρούμε ότι δείχνουν ανάγλυφα το μωσαϊκό των χρωμάτων, των αισθήσεων, του πάθους για τη νίκη.

Η Εθνική Ομάδα Ακρωτηριασμένων και το Ποδοσφαιρικό Δίκτυο Προσφύγων έστειλαν μήνυμα ζωής

Ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου διεξήχθη στο γήπεδο της ιστορικής Λεωφόρου Αλεξάνδρας υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, που εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Στέφανο Αυγουλέα, το Γενικό Διευθυντή κ. Στάυρο Ντίνο, τον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Γιώργο Σκιάδα και τον ψυχολόγο κ. Δημήτρη Πετρούνια.

Την ομάδα των Προσφύγων διεύθυνε ο Μιχάλης Φλαμπουράρης -Ρετσινάς.

Σε μια συμβολική του κίνηση για την Ημέρα, το Δ.Σ του ερασιτέχνη ενέκρινε τη διαδικασία σύστασης σωματείου με την επωνυμία Παναθηναϊκός ΑΜΕΑ, πριν τον αγώνα.

Το παρόν έδωσε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος προανήγγειλε τη στήριξη της πολιτείας, τονίζοντας πως μέσα στις γραμμές του γηπέδου, δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ πλούσιων και φτωχών ή μαύρων και λευκών.

Υπάρχει μόνο η χαρά του αθλητισμού και του υγιή συναγωνισμού, που αποτελούν τα υλικά για μια καλυτέρα δομημένη κοινωνία.