Μπαρτζώκας: Δεν έφυγα και με τον καλύτερο τρόπο, αλλά ήρθα με καλύτερο (video)13 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 6:31 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:31 μμ


Ως μία επαγγελματική και όχι… συναισθηματική χαρακτήρισε την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση των αδελφών Αγγελόπουλων και να επιστρέψει για δεύτερη θητεία στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Δεν έφυγα και με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθα με καλύτερο…» θυμήθηκε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε τον τίτλο της Euroleague, o άνθρωπος που οδήγησε στην κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου τους «ερυθρόλευκους» το 2013 στο Λονδίνο.

Στη media day του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα (14/1, 21:00) με την Άλμπα Βερολίνου, στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: «Η Άλμπα είναι η καλύτερη ομάδα στα δέκα πρώτα δευτερόλεπτα και η χειρότερη στο πως εκτελεί στο τέλος των επιθέσεών της. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη και βεβιασμένες επιλογές, να έχουμε ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση. Ο Μιλουτίνοβ προπονείται κανονικά, θεωρητικά θα είναι καλύτερα εν συγκρίσει με τον αγώνα στη Βαλένθια».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Κόνιαρης τόνισε: «Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα, σταδιακά θα γίνει αυτό. Έχουμε καλό ρυθμό και πρέπει μαζί με τον κόσμο μας να νικήσουμε».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΑΕΚ: «Βράζουν» για τη διαιτησία στην Τούμπα – Αποκλειστική ευθύνη του Περέιρα η αλλοίωση αποτελέσματος