Μπάσκετ: Δεν κατεβαίνει με Έλληνες διαιτητές ο Ολυμπιακός, δεν θέλει ξένους ο ΠΑΟ5 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:43 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:43 μμ


Επεισοδιακό ήταν το σημερινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, με τους τόνους να ανεβαίνουν όταν στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε το θέμα της διαιτησίας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε ξανά τα παράπονά της για την κατάσταση στην ΚΕΔ και επέμεινε στη θέση της ότι δεν θα κατέβει σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές και σε κανένα ματς του πρωταθλήματος που θα οριστούν ένας εκ των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου, Παναγιώτου.

Παράπονα, όμως. δεν εκφράστηκαν μόνο από τους «ερυθρόλευκους». Η Κύμη αποχώρησε με πολλά παράπονα από την αναμέτρηση με το Περιστέρι. Ο πρόεδρός, Αλέξανδρος Θεοδώρου μάλιστα μία ημέρα πριν με επιστολή του προς την προς  την ΕΟΚ/ΚΕΔ και τον αθλητικό δικαστή κατήγγειλε πως έγινε αλλοίωση αποτελέσματος στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Η συνέχεια έγινε από τον ισχυρό άνδρα του Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος ανέβασε και άλλο τους τόνους εκφράζοντας και αυτός με τη σειρά του τη δυσαρέσκειά του, ενώ παράπονα για τη διαιτητική αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του εξέφρασε και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος.

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, διά στόματος Μάνου Παπαδόπουλου, αφού πρώτα χλεύασε τα αιτήματα του Ολυμπιακού λέγοντας «θέλουμε Κινέζους διαιτητές», στη συνέχεια σοβαρεύτηκε και εξέφρασε τη θέση ότι αν οριστούν ξένοι διαιτητές στο ντέρμπι, δεν θα κατέβει η πράσινη ομάδα και θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Φυσικά όλα αναφέρονται στο επερχόμενο ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ στις 17 Μαρτίου, το οποίο είναι στον αέρα.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΚΑΕ Ολυμπιακός: Δεν θα ξανακατέβουμε σε ντέρμπι χωρίς ξένους διαιτητές