Ο Κωνσταντίνου βολιδοσκοπεί Σαραβάκο και Καραγκούνη για την επιτροπή σωτηρίας του Παναθηναϊκού29 Σεπτεμβρίου 2017 · Ώρα δημοσίευσης: 12:00 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:01 πμ


Την επιστροφή του Βασίλη Κωνσταντίνου στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφασίζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο. Μάλιστα όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες ο κ. Κωνσταντίνου θα συστήσει επιτροπή σωτηρίας για την οποία έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τους Δημήτρη Σαραβάκο και Γιώργο Καραγκούνη προκειμένου να ενταχθούν σε αυτή. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα αναλάβει τη θέση του προέδρου, που έμεινε κενή μετά την παραίτηση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη, ενώ ο Στράτος Σωπήλης επανέρχεται στο ΔΣ και θα προσληφθεί ως διευθύνων σύμβουλος.
Στο μυαλό του Βασίλη Κωνσταντίνου είναι να συμβάλλουν και παίκτες του Παναθηναϊκού από τις νεότερες γενιές, που είναι και αγαπητοί στον κόσμο, αλλά και άφθαρτοι. Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχει στη λίστα τόσο το όνομα του Δημήτρη Σαραβάκου (που ούτως ή άλλως έχει πόστο στον σύλλογο), αλλά και του Γιώργου Καραγκούνη. Όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή με τον «Κάρα», αλλά με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει δύσκολο να υπάρξει συμφωνία.

  Πηγή: sport-fm.gr