Ολυμπιακός: «Δεν εγγυόμαστε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ με Γιαννακόπουλο»13 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 3:59 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:59 μμ


Κάλεσμα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μην παρευρεθεί στο κλειστό του Ρέντη για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ έκανε ο Ολυμπιακός.

Ο Ερασιτέχνης επικαλείται λόγους ασφαλείας και ζητά από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να μην υλοποιήσει την εξαγγελία ότι θα ηγηθεί της αποστολής των «πράσινων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλεϊ, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος. Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής.

Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο. Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

ΠΑΟΚ: Κατέθεσε τη μήνυση κατά μελών της ΕΕΑ