Ολυμπιακός: Έμεινε η τιμωρία – Κεκλεισμένων με ΑΕΛ και Παναθηναϊκό12 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:40 μμ


Οριστικά χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στα δύο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Και αυτό αφού η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή των Πειραιωτών κατά της πρωτόδικης απόφασης τιμωρίας της έδρας τους με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί ΑΕΛ και Παναθηναϊκό χωρίς τους φιλάθλους του για την Super League.

Το μοναδικό κέρδος που είχε ο Ολυμπιακός από την έφεση που κατέθεσε ήταν η μικρή μείωση του προστίμου που του επιβλήθηκε, αφού από τα 61.500 ευρώ αρχικά θα καταβάλει τελικά 56.500.

Στο ΔΣ της Super League o Μαρινάκης

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε το «παρών» στο διοικητικό συμβούλιο της Super League και έθεσε αρκετά θέματα στους παριστάμενους εκπροσώπους των ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων και το ζήτημα των σχέσεων ΠΑΟΚ-Ξάνθης, το οποίο ήδη έχει παραπεμφθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού ζήτησε από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ να απαντήσουν εάν επιτρέπεται να αγοράζει η μία ομάδα το προπονητικό κέντρο της άλλης και ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, δήλωσε ότι ο οργανισμός είναι εναντίον κάθε μορφής πολυϊδιοκτησίας.

Από πλευράς ΠΑΟΚ τονίστηκε ότι θα υπάρξει απάντηση μόνο όταν ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, ενώ αποχώρησε από τη συνεδρίαση ο εκπρόσωπος της Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: O Ολυμπιακός κράτησε την Ελλάδα στη 17η θέση