Ολυμπιακός: «Γη και ύδωρ» από Νάπολι και Άρσεναλ για τον Τσιμίκα16 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 12:13 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:13 μμ


Δεδομένη θεωρούν τα ιταλικά ΜΜΕ τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Νάπολι, ενώ η corriere dello sport εμπλέκει σήμερα και την Άρσεναλ στη διεκδίκηση του Έλληνα διεθνούς αμυντικού του Ολυμπιακού

«Ο Τσιμίκας παρακολουθείται επίμονα από μία μεγάλη ομάδα της Premier League, την Άρσεναλ. Όλα θα εξαρτηθούν για τη Νάπολι, από την παραχώρηση του Φαουζί Γκουλάμ. Και πραγματικά η Premier League θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός προορισμός για τον Αλγερινό ακραίο», αναφέρει η ιταλική εφημερίδα.

Εφημερίδες και ιστοσελίδες στη Νάπολι σημειώνουν με βεβαιότητα ότι η μεταγραφή του Τσιμίκα θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας, αλλά διαφέρουν στις αναφορές τους σχετικά με το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσει η Νάπολι για τη μετακίνηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από ελληνικά ΜΜΕ, οι «παρτενοπέι» προσφέρουν 12 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον αριστερό του μπακ, όμως οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν 20. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, αφού αν ανέβει κι άλλο η ιταλική ομάδα, τότε ίσως αποσπάσει τη θετική απάντηση των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» ο Ολυμπιακός με 4αρα και επανεμφάνιση Φορτούνη (video)