Ολυμπιακός – ΠΑΟ: Την Παρασκευή η απόφαση για αναβολή του ντέρμπι «αιωνίων»13 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:50 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:50 μμ


Ούτε σήμερα η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την τύχη του ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για την Α1 Μπάσκετ, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 17/3.

Η Αστυνομία αποφάσισε να ληφθεί η όποια απόφαση για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι την Παρασκευή (15/3) όταν θα είναι γνωστά όλα τα δεδομένα. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι δεν πρόκειται να κατέβει στο παιχνίδι αν οριστούν Έλληνες διαιτητές.

Ο ορισμός των διαιτητών θα γίνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου, με τους “ερυθρόλευκους” να τονίζουν ότι δεν θα ανοίξουν τις πόρτες του ΣΕΦ. Οι εκπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ απάντησαν πως το φαληρικό στάδιο πρέπει να ανοίξει έτσι κι αλλιώς, κάτι που οδήγησε σε διαφωνία.

Το παιχνίδι αρχικά είχε οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής στις 17:00, αλλά δύο ώρες μετά είναι η προγραμματισμένη η σέντρα στο ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την Super League. Η Αστυνομία έχει ζητήσει την αναβολή του ενός εκ των δύο αγώνων, αίτημα που δεν βρίσκει σύμφωνες τις διοργανώτριες αρχές.

Πλέον αναμένεται ο ορισμός των διαιτητών από την ΚΕΔ, ώστε να γίνει γνωστό αν ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κανονικά. Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν τονίσει ότι δεν θα κατέβει η ομάδα στο γήπεδο αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές, κάτι που είναι απίθανο να γίνει, αφού δεν το επιτρέπει το καταστατικό.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Βασιλακόπουλος: Δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές, υπάρχει κανονισμός