ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο Μαρινάκης δεν δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και «περιττώματα»22 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:50 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:50 μμ


Ανακοίνωση με την οποία απαντά στη σκληρή δήλωση του ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε σε ανάλογο ύφος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μαρινάκη σε «ποδοσφαιρικά περιττώματα», φέρνει στο μυαλό κάθε υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου, τη ρήση «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια».

Από τη βιασύνη του να κατασκευάσει το, παραδοσιακό πλέον, άλλοθι προκειμένου να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του, κάθε φορά που οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν στα ίσια, λησμόνησε πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων, μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων. Συνεπώς, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και «περιττώματα».

Ξέχασε κάτι ακόμα στο παραλήρημά του, να ενημερώσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μη μας απαλλάξει από την παρουσία του αυτός και η ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες.

ΥΓ.: Απολογούμαστε ειλικρινά στους Έλληνες φιλάθλους που απαντάμε σε έναν άνθρωπο που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια…. συναισθηματικής φόρτισης. Εξαιτίας όμως της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα».

Η απάντηση της ΠΑΕ Ξάνθης

Η ΠΑΕ Ξάνθη μέσω μιας σύντομης ανακοίνωσης της, απάντησε στον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη τον οποίο χαρακτήρισε «Αρχηγό των Πάντων» και υπογράμμισε πως «του επιστρέφει τον χαρακτηρισμό περί ποδοσφαιρικών περιττωμάτων».

«Όσο αφορά τον κ. Χρήστο Πανόπουλο επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό περί «ποδοσφαιρικών περιττωμάτων» στον «Αρχηγό των Πάντων». Τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Μαρινάκης: Οι υπεύθυνοι να «φάνε» αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα»