Την πρώτη του νίκη στο 2020 (και ευρύτερη έως τώρα στη σεζόν) πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής (12/1), καθώς επικράτησε με άνεση του Πανιωνίου με 3-0 στο ΟΑΚΑ και «πάτησε» ξανά -μετά από δύο εβδομάδες- στην εξάδα της βαθμολογίας και στη «ζώνη» των πλέι-οφς.
Οι «πράσινοι» είναι πλέον ισόβαθμοι με τον Ατρόμητο (στους 25 βαθμούς), ωστόσο, έχοντας νικήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι στον α’ γύρο (1-0 στο Περιστέρι), κατέχουν τυπικά προς το παρόν την 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Διούδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (73’ Μπεκ), Ζαχίντ (70’ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (73’ Καμπετσής).
Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Κιάκος, Μασούρας (24’ Παπαγεωργίου), Τσιλούλης, Παπανικολάου (84’ Γρίβας), Δούμτσιος (57’ Μιλόγεβιτς).
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Λαμία – Ολυμπιακός 0-4: «Περίπατος» και… αναμονή για τους «ερυθρόλευκους» (video)
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0: «Ανάσα» από την άσπρη βούλα (video)
Παναιτωλικός – Ατρόμητος 0-1: Buzzer beater με Γιακουμάκη (video)
ΑΕΛ – Άρης 0-0: Λευκή ισοπαλία στο «AEL FC Arena» (video)
Βόλος – Ξάνθη 1-3: «Τρίποντο» εξάδας (video)