ΠΑΟΚ: Απαιτούμε από τον πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνση Αυγενάκη27 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 10:00 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:04 μμ


Σφοδρή επίθεση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη εξαπέλυσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη «βόμβα» που «πυροδότησε» η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του «Δικεφάλου του Βορρά» και της Ξάνθης με ψήφους 3-2.

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Θεσσαλονίκης απαιτεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την άμεση απομάκρυνση του υφυπουργού, τον οποίο χαρακτηρίζει «εντολοδόχο του γραφείου Τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου Τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Αυγενάκης για εισήγηση ΕΕΑ: Επαχθής ποινή σε ιστορικές ομάδες χωρίς απόλυτη τεκμηρίωση

ΠΑΟΚ – Βόλος: Πέναλτι και συνθήματα κατά της κυβέρνησης στην Τούμπα