ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδης: Ψυχραιμία! Να μη μας παρασύρει τίποτα μακριά από το όνειρο11 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:31 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:32 μμ


Δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή, με διαφορά 9 βαθμών από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης συνιστά ψυχραιμία, προσοχή και να μην παρασυρθούν, ώστε η ομάδα να διαφυλάξει αυτό που έχει χτίσει.

Η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, μετά το 3-1 επί του Ολυμπιακού:

“Αγαπητοί φίλαθλοι,

Χθες ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για την οικογένειά μας! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για όσα παρουσίασαν στο γήπεδο, τον κόσμο για την υποδειγματική του στήριξη από τις κερκίδες, την διοίκηση και τους υπαλλήλους για την οργάνωση και την διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για όλους.

Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την ανυπομονησία όλων για την κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό!

Στους αγώνες που απομένουν πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει! Οφείλουμε να γίνουμε το λαμπρό παράδειγμα για το πώς οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στον τελικό τους στόχο με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή!

Με τιμή, Ιβάν Σαββίδης”.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Πέρασαν 25 χρόνια από την προηγούμενη τριάρα (video)