ΠΑΟΚ: Νέα επίθεση σε Αυγενάκη – Καταγγέλλει τον Μάκη Γκαγκάτση ο Ολυμπιακός6 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 7:45 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:45 μμ


Σε καταγγελίες και ανακοινώσεις προχώρησαν και σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, σε ακόμα ένα επεισόδιο του σίριαλ της κόντρας για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας.

Ο «δικέφαλος» εμμένει στις καταγγελίες του και με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο facebook και στράφηκε κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού και του υπεύθυνου επικοινωνίας του, Βαγγέλη Μπραουδάκη.

Σε αυτή την ανάρτηση ως υστερόγραφο αναφέρεται το εξής: «Κύριε αξιότιμε ηθικέ Υπουργέ Αθλητισμού έχετε ενημερώσει τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι ο γιος του Τζουλάκη είναι κουμπάρος με τον αδερφό σας;».

Όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ενημερώσει με επιστολή τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι ο γιος του προέδρου της ΕΕΑ, Νίκου Τζουλάκη, είναι κουμπάρος με τον αδελφό του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Ο εντολοδόχος Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ερευνάται ποινικά για τυχόν κακουργήματα με τα μέλη της επιτροπής του, αποφάσισε να εμφανιστεί μετά από αρκετές ημέρες και αντί να παραιτηθεί ή τουλάχιστον να απολογηθεί, για όσα έχει προκαλέσει – στο ποδόσφαιρο και τη χώρα – είχε το θράσος να υπερασπιστεί την επιτροπή την οποία έχει αποδομήσει ήδη η ίδια η κυβέρνηση!

Φυσικά πρόλαβε το Σάββατο να μην κάνει δεκτή την ενοχική παραίτηση του Βαγγέλη Μπραουδάκη, διευθυντή επικοινωνίας του γραφείου του (και στο παρελθόν γνωστή πένα στα “Μέσα Μαζικής Εκτέλεσης” της αλήθειας από τη συμμορία που έχει διαλύσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο), ξεχνώντας φυσικά ότι η παραίτηση είναι πράξη που δεν απαιτεί συναίνεση από το άλλο μέρος, συμμετέχοντας και οι δύο έτσι σε ένα ακόμη καλοστημένο θέατρο σκιών.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης, ο οποίος λειτούργησε ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Υπουργείου Αθλητισμού – ΕΕΑ – Τζουγανάτου – ΟΣΦΠ.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης που ήταν παρών στη συνάντηση 20.01.2020 περί τις 11 μμ στο γραφείο Τζουγανάτου με την Λίνα Σουλούκου και τον Ιωάννη Χατζησαββάογλου (στελέχη του ΟΣΦΠ) και φυσικά τον ίδιο τον Τζουγανάτο. Ο τελευταίος έχοντας μαγικές ικανότητες, κατάφερε να γράψει γνωμοδότηση 50 σελίδων σε 2 μέρες σε μια υπόθεση που το σκεπτικό της αγνοείται εδώ και 10 μέρες – και δεν μας επιτρέπει να ενημερωθούμε με πόσες χιλιάδες ψέματα πείστηκαν, για να πάρουν αυτή την απόφαση.

Θα ζητήσουμε επίσημα από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου να ανοίξει τα τηλέφωνα και του Βαγγέλη Μπραουδάκη – μεταξύ άλλων- και να εξετάσει πού βρισκόταν στις 20.01.2020 περί τις 11 μμ μέσω των κεραιών τηλεφώνων, αφού πλέον εντάσσεται και αυτός σε όσους θα μηνυθούν για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία (ο πρώην εργοδότης του ξέρει, ας τον ρωτήσει) όπως και παράβαση καθήκοντος.

Πρέπει να έχουν τελικά εκατοντάδες χιλιάδες λόγους ώστε να παραμένουν στη θέση τους όλοι αυτοί οι συμμορίτες. Οι εκατοντάδες χιλιάδες σταγόνες πάντως, δεν είναι βροχής.

ΥΓ: Κύριε αξιότιμε ηθικέ Υπουργέ Αθλητισμού έχετε ενημερώσει τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι ο γιος του Τζουλάκη είναι κουμπάρος με τον αδερφό σας;».

Καταγγέλλει ΠΑΟΚ και Γκαγκάτση ο Ολυμπιακός

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για τις ενέργειές της να προβεί σε καταγγελία κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Διευθύνοντα Συμβούλου και Αντιπροέδρου της ομάδας, Μάκη Γκαγκάτση, με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου στην εκπομπή του OPEN «Δίκη» της 21ης Ιανουαρίου.

Αργά το απόγευμα, η πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για «παραληρηματικό μονόλογο» του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός παραληρηματικού μονολόγου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ιδιοκτησίας της.

Πρόκειται για ένα σχέδιο κατ’ αρχήν δημιουργίας υποτιθέμενων πολιτικών, εθνικών και αθλητικών «αντιπάλων» των ευρύτερων συμφερόντων Σαββίδη και απόπειρας ηθικής εξόντωσής τους με τερατώδη ψέμματα, γελοία μυθεύματα και σενάρια για συναντήσεις, -που ποτέ δεν έγιναν-, στελεχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τρίτους.

Όλα αυτά ως επικοινωνιακό αντιστάθμισμα στο αδιέξοδό τους και στον αντίκτυπο, που προκάλεσε στην κοινή γνώμη η απόφαση της ΕΕΑ, που διαπίστωσε τις απίστευτες παρανομίες της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ακολουθεί ποτέ τους παραληρηματικούς διαλόγους και δε θα συμμετέχει σε επικοινωνιακά παιχνίδια, που υποθάλπουν διχασμό και αποπροσανατολισμό.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απευθύνεται θεσμικά, όπου προβλέπεται.
Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός και στελέχη της έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές κατά των μισαλλόδοξων φερέφωνων της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ καθώς και όλων όσων τους συνδράμουν σε έναν αγώνα ευτελισμού των θεσμών, που αποσκοπεί στη μη αποκάλυψη των παρανομιών τους. Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι νομίζουν, ότι με αυτό τον τρόπο ασκείται πίεση σ’ αυτούς που καλούνται να αποφασίσουν για τις παρανομίες τους.
Η πολυϊδιοκτησία απαγορεύεται και αυτό κρίθηκε ήδη με 4-1 και κανένας Έλληνας δεν πιστεύει το αντίθετο, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα για αυτό!!

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΑΕΚ: Τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην Ένωση