Ρόσι – Μoto GP : Μας πέρασε και η Suzuki21 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 6:05 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:05 μμ


O Ρόσι απογοητεύτηκε από τις δυνατότητες της Yamaha του και τόνισε, ότι είναι αυτή τη στιγμή τέταρτοι από πλευράς δυναμικότητας, πίσω ακόμη και από τη Suzuki.

Ανώμαλη η προσγείωση για τη Yamaha στο Μοτέτζι μετά την ευφορία, που κυριαρχούσε στην ομάδα εξαιτίας της καλής της εικόνας στην Ταϊλάνδη. Ρόσι και Βινιάλες μπορεί να έχουν μεν την τέταρτη και έβδομη θέση αντίστοιχα, αν δεν είχαν πέσει όμως οι Ντοβιτσιόζο και Ιανόνε, θα είχαν τερματίσει έκτος και έννατος. Με άλλα λόγια, θα βρίσκονταν οι δύο Yamaha πίσω από τις Honda, Ducati και Suzuki.

Ο Ρόσι,δήλωσε τα εξής: «Όπως φαίνεται, είναι οι άλλοι δυνατότεροι. Η τέταρτη θέση δεν αποτελεί κακό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε καλά και πετύχαμε βελτιώσεις το πρωί. Ενιωθα καλύτερα πάνω στη μηχανή και ήμουν στην εκκίνηση αισιόδοξος, ότι θα μπορέσω να παλέψω για το βάθρο. Όμως οι δύο Suzuki και ο Κράτσλοου ήταν γρηγορότεροι από εμένα».

Και πρόσθεσε: «Δεν παρέδωσα τα όπλα και προσπάθησα, να μην κάνω λάθη. Ήθελα να σημειώσω καλούς χρόνους μέχρι τέλους, όμως αυτό που δείξαμε στο τέλος, είναι και η δυναμικότητά μας. Αυτή εδώ είναι η πραγματικότητα και όχι τόσο πολύ ο αγώνας στην Ταϊλάνδη»,

Eπιπλέον, επεσήμανε, ότι στην Ταϊλάνδη είχαν βοηθήσει κάποιες μικρές αλλαγές, να πλησιάσουν την κορυφή. Ακόμη όμως και τότε δεν ήταν ούτε αυτός ούτε και ο Βινιάλες σε θέση να διεκδικήσουν τη νίκη. Αναφέρθηκε επίσης και στη Suzuki, η οποία εμφανίστηκε στο Μοτέτζι ισχυρότερη από τη Yamaha, υποστηρίζοντας τα εξής:

«Η Suzuki έχει πετύχει σημαντική πρόοδο σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, γιατί ακολούθησε τον σωστό δρόμο, έναν καλύτερο δρόμο από εμάς. Είναι δυνατοί. Ο Ιανόνε έπεσε, αλλιώς θα τερμάτιζε μπροστά από εμάς. Μπορούσαν να παλέψουν για το βάθρο, άρα είναι δυνατότεροι».

Ξεκάθαρη ήταν και η απάντηση του Ρόσι, στο ερώτημα που πλεονεκτούσαν οι αναβάτες της Suzuki απέναντι σε εκείνους της Yamaha, όπου ανέφερε λακωνικά: «Στην επιτάχυνση».

Πηγή: gazzeta.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Κούγιας εν εξάλλω: Απίστευτη ανακοίνωση με βρισιές κατά Λαζόπουλου και σεξουαλικά υπονοούμενα