Σπανούλης: Κόρες και γιοι 3-3. Το λήγουμε εδώ, χωρίς παράταση (video)22 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 1:57 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:57 μμ


Ό,τι καλύτερο θα κάνει, αυτός και η σύζυγός του, ώστε να αναθρέψουν, όσο καλύτερα γίνεται, τα έξι τους παιδιά, όπως υπογράμμισε ο Βασίλης Σπανούλης, ξεκαθαρίζοντας, με χιούμορ, πως δεν πρόκειται να υπάρξει και έβδομο παιδί.

Μιλώντας στο STAR, ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε:

«Οι κόρες και οι γιοί μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Όλα καλά πήγαν στην γέννα. Η Ολυμπία γέννησε με καισαρική, δεν ήμουν μέσα. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Μας αρέσουν τα παιδιά, η μεγάλη οικογένεια. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο. Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ό,τι αγαπάει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υπομονή για ότι δεν έρχεται, υπομονή για να το αλλάξουμε».

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα

Μπαμπάς για 6η φορά ο Βασίλης Σπανούλης (photo)