Στην εντατική ο Γιώργος Γεωργίου – Υπέστη πνευμονικό οίδημα26 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 5:31 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:40 μμ


Νέα περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Γιώργος Γεωργίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος υπέστη πνευμονικό οίδημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να κρίνουν επιβεβλημένη τη μεταφορά του στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του Γεωργίου έχει σταθεροποιηθεί. Ο δημοσιογράφος διατηρεί δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real. Ωστόσο δεν βγήκε στο «αέρα» το απόγευμα της Δευτέρας.

Τον αντικατέστησε ο Γιώργος Κολοκοτρώνης που αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Γεωργίου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

«Είμαι χαρούμενος που ζω»

Ο παρουσιαστής και αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου  είχε περάσει ξανά άλλη μια περιπέτεια με την υγεία του, πριν λίγο καιρό, και το καλοκαίρι μίλησε στο ραδιόφωνο του Real FM για όσα έζησε τότε. Η περιγραφή του συγκλονίζει, καθώς όπως λέει ο καρδιογράφος έδειξε παύλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ζω. Θέλω να πω ποια είναι η πραγματικότητα για να ξέρει ο κόσμος. Αυτό το έπαθα στις 4 Ιουλίου. Πως; Ήταν βράδυ. Έπεσα για ύπνο. Ανοίγω τηλεόραση και ξαφνικά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Άφησα πέρασαν κάποια λεπτά αλλά αυτό επιδεινωνόταν.

Και συνέχισε: «Παίρνω τηλέφωνο, λέω ποιο νοσοκομείο εφημερεύει. Μου λένε είναι το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Μπαίνω στο αμάξι και κατεβαίνω 260 χλμ/ώρα την Πέτρου Ράλλη μόνος μου. Δεν ξέρω πως πήγα. Με αλάρμ με φανάρια με προβολείς, με κόρνα.»