Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης, παρουσία Μητσοτάκη1 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 2:57 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:01 μμ


Τον Ντέμη Νικολαΐδη υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, επιβεβαιώνοντας τις εξελίξεις που θα προκύψουν στο ποδόσφαιρο.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας εθεάθη να περνά το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντηθεί κ. Γεραπετρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο και η πιθανή συμμετοχή του πρώην προέδρου της ΑΕΚ σε ηγετική θέση στο νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει μετά την υπογραφή του μνημονίου της ελληνικής κυβέρνησης με τη FIFA και την UEFA.

Ο υπουργός Επικρατείας θα είναι επικεφαλής της Επιτροπής που θα πάει στη Γενεύη την επόμενη εβδομάδα για την κρίσιμη συνάντηση με την FIFA-UEFA. Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να αποκοπεί το κομμάτι «ποδόσφαιρο» από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και να περάσει στα χέρια Ειδικής Επιτροπής που θα συμφωνηθεί με τις Διεθνείς Συνομοσπονδίες στην συνάντηση.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν αποκλείεται να συναντήθηκε και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Έρχεται στην Αθήνα ο πρόεδρος της FIFA – Συνάντηση με Μητσοτάκη