Τη Δευτέρα το ραντεβού Τσίπρα – Γιαννακόπουλου για το Athens Alive17 Μαΐου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 10:14 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:14 μμ


Το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το πρότζεκτ του Athens Alive.

Ο πρωθυπουργός και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα συζητήσουν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για το αν θα προχωρήσει η υλοποίηση του σχεδίου, το οποίο αφορά τον Παναθηναϊκό στο σύνολο κι όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τόσο από πλευράς της κυβέρνησης όσο και από πλευράς του κονσόρτιουμ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως το πρότζεκτ μπορεί να υλοποιηθεί.

Άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν αρκετές επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές και έχουν συζητηθεί αρκετά προβλήματα που βγήκαν στη πορεία.

Ένα από τα βασικότερα ζητήματα που αναμένεται να τεθεί επί τάπητος είναι ο συντελεστής δόμησης που θα ισχύσει για το όλο έργο, αλλά και η άποψη του κονσόρτιουμ για το ότι το έργο δεν μπορεί να «σπάσει» σε κομμάτια.

Πηγή: tribune.gr