Βιερίνια: Ο Σαββίδης ρίχνει λεφτά, δίνει δουλειές – Είναι κακό αυτό;25 Μαρτίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:16 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:21 πμ


Με συνέντευξη του Βιεϊρίνια που προκαλεί αίσθηση φιλοξενεί η αθλητική εφημερίδα «FORZA».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ  αναφέρεται στον τίτλο και μιλά για μια ξεκάθαρη κλοπή. Μιλά με λεπτομέρειες για τις στιγμές στα αποδυτήρια στον αγώνα με τον ΑΕΚ, γι΄ αυτά, που έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τον Ιβάν Σαββίδη και πολλά άλλα.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα-καρφί του γιου Σαββίδη για Μαρινάκη σε Σπυράκη

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Βιεϊρίνια

«Δυστυχώς, αυτή είναι η κατάσταση. Κερδίζουν αυτοί, που φωνάζουν. Κερδίζουν οι ψεύτες και οι κλέφτες»

«Ο διαιτητής βγήκε από τα αποδυτήριά του, σφύριξε και είπε να παίξουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Οι κύριοι από την Αθήνα δεν ήθελαν να βγουν»

«Υπάρχει ένας διαιτητής, που λέει “έδωσα γκολ και μετά οφσάιντ”, μετά γράφει κάτι άλλο στο φύλλο αγώνα. Τι είναι αυτός; Σοβαρός άνθρωπος;»

«Εγώ αισθάνομαι ότι είμαστε πρωταθλητές. Έχουμε μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κι αυτό δεν μπορεί να μας το κλέψει κανείς. Εμείς μιλάμε μέσα στο γήπεδο»

«Πίστευα ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά το μόνο, που άλλαξε είναι ο τρόπος. Παλιά σε έκλεβαν με πέναλτι, τώρα βρήκαν άλλο τρόπο να σε κλέβουν»

«Ο Σαββίδης ήρθε από μία άλλη χώρα, είναι Έλληνας, και ρίχνει λεφτά στη Ελλάδα, δίνει δουλειές. Είναι κακό αυτό; Γιατί είναι κακό;»