Βράνιες: Σάλος από το SMS της Γελένα – Θέλω να με καβαλήσεις (photo)17 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:16 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:29 μμ


Οι αποκαλύψεις για το ερωτικό σκάνδαλο, με πρωταγωνιστές τον Όγκνιεν Βράνιες και τη σύζυγο του Τόσιτς, Γελένα Καρλέουσα, συνεχίζονται, αφού σερβική ιστοσελίδα έδωσε στη δημοσιότητα SMS που φέρεται να έστειλε η τραγουδίστρια στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Το μήνυμα στάλθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά από ταξίδι που έκανε η Γέλενα Καρλέουσα με τον Βράνιες στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2017.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Βράνιες έστελνε περίπου 40 SMS τη μέρα στη τραγουδίστρια, αλλά και 1009 τριαντάφυλλα.

Στο μήνυμά της, προς τον Βράνιες, η τραγουδίστρια γράφει το εξής:

«Πόσο σε θέλω τώρα. Πόσο παθιασμένα. Πως θα πάρω το σκληρό κ@@..ι σου τώρα; Το θέλω αμέσως στο στόμα μου και να τα καταπιώ όλα και μετά θα σε αφήσω να ξεκουραστείς.

Και μόλις αποκοιμηθώ, θέλω να χώσεις τη μύτη σου κάτω και να γλείψεις τα χείλη μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε θα είμαι πολύ ανώμαλη στο σπίτι και θα ουρλιάζω. Και μετά θέλω να με καβαλήσεις σκληρά σαν να είμαι πραγματική τσ@@λα.

Έπειτα να μου επιτρέψεις να αλλάξω θέση για να μπεις βαθύτερα, όπως όταν ξεκινήσαμε, και μετά σαν τρελοί να με πιάσεις με τα δύο σου χέρια και να μου λες πως είμαι η σκ…λ@ σου και να με παίζεις περισσότερο.

Δείτε το:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Βράνιες: Η καυτή Γέλενα Καρλέουσα είναι η πέτρα του σκανδάλου (photos)

Βράνιες: Χαμός με το σεξουαλικό σκάνδαλο – Ξεκατίνιασμα στα social media (photos-video)