Ανανεώνεται το MINI Cooper S JCW των 231 ίππων28 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 3:17 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:17 μμ


Η MINI ανανεώνει το κορυφαίο μοντέλο επιδόσεων που έχει στην γκάμα της, που δεν είναι άλλο από το Cooper S John Cooper Works.

Τα χαρακτηριστικά του

Το αυτοκίνητο έχει έναν τούρμπο κινητήρα των 2.0 λίτρων με απόδοση 231 ίππων και η εταιρεία τοποθέτησε ένα φίλτρο μικροσωματιδίων, ώστε να συμμορφωθεί με το αυστηρό Euro 6d-TEMP. 

Πλέον, εκπέμπει 140 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα (ανά χλμ) με το αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων και 157 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα (ανά χλμ) με το χειροκίνητο εξάρι. Η MINI λέει ότι παρά την τοποθέτηση του φίλτρου, δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις επιδόσεις και τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 6,3 δευτερόλεπτα, την ώρα που το αντίστοιχο κάμπριο χρειάζεται 0,3 δευτερόλεπτα περισσότερα.

Το ανανεωμένο Cooper S John Cooper Works θα διατίθεται από τα τέλη του Ιανουαρίου και από τις αρχές του Μάρτη, θα ξεκινήσει η παραγωγή του. Εννοείται ότι το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού της κορυφαίας έκδοσης, με τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω, τις 17άρες ζάντες αλουμινίου, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, τους αισθητήρες βροχής και πολλά ακόμη, διατηρούνται, αλλά και τα σπορ στοιχεία, όπως η σπορ ανάρτηση και το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης.