Η Mercedes-Benz X-Class είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για τους κυνηγούς (photos)2 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 2:41 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:41 μμ


Η Gruma στο πρόσθεσε στο «αγροτικό» της Mercedes έξτρα εξοπλισμό και το έκανε ένα όχημα ικανό για κυνήγι.

Η Gruma μετατρέπει τα Pick-Up αυτοκινήτα

Πρόσφατα η Mercedes-Benz τάραξε τα νερά στην αγορά των Pick-Up αυτοκινήτων με την X-Class και οι βελτιωτικοί οίκοι που ασχολούνται με την αναβάθμιση αυτών των μοντέλων, δεν θα μπορούσαν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι οι κυνηγοί που θέλουν το... κάτι παραπάνω, μπορούν να κοιτάξουν την πρόταση της Gruma!

Πρόκειται για μια γερμανική εταιρεία που εξοπλίζει κατάλληλα τα αυτοκίνητα και τα κάνει πλήρως κυνηγετικά, φτιάχνοντας τα απόλυτα οχήματα για αυτή τη χρήση. Αρχικά, εφοδιάζεται με ειδικό σκυλόκουτο, που έχει άνετο χώρο και εξαερισμό για τον πολύτιμο συνεργάτη του κυνηγού.

Επίσης, διατίθεται ειδική θήκη για τα όπλα που κλειδώνει, μια πλατφόρμα οροφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους και σύστημα φόρτωσης βαριών θηραμάτων, όπως για παράδειγμα αγριογούρουνο. Για τις εκτός δρόμου περιπλανήσεις του κυνηγού, η Gruma δεν έκανε πολλά, επειδή η X-Class ήδη έχει μεγάλες ικανότητες πέρα από την άσφαλτο. Απλώς, προστέθηκε ένας εργάτης εμπρός, αν κολλήσει το όχημα, μερικά ακόμη προστατευτικά και ελαστικά μικτής χρήσης της BFGoodrich.