Κριστιάνο Ρονάλντο: Απέκτησε το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο (photos)2 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:36 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:37 μμ


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος ιδιοκτήτης του ακριβότερου αυτοκινήτου που έχει κατασκευαστεί ποτέ, μιας Bugatti.

Πρόκειται για το μοντέλο «La Voiture Noire» της Bugatti και σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο αστέρας του ποδοσφαίρου έχει ήδη ξοδέψει 11 εκατομμύρια ευρώ για το μοναδικό αυτό όχημα, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φετινό Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η γαλλική εταιρεία – κολοσσός δημιούργησε μόνο ένα τέτοιο αυτοκίνητο για να γιορτάσει τη 110η χρονιά από τη δημιουργία της. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Bugatti επιβεβαίωσαν πως το ιδιαίτερο αυτό όχημα έχει ήδη ιδιοκτήτη, αλλά αρνήθηκαν να δώσουν στη δημοσιότητα το όνομά του.

Ωστόσο, ισπανική αθλητική εφημερίδα υποστηρίζει πως έχει αγοραστεί από τον Ρονάλντο, ο οποίος -εάν οι φήμες ισχύουν- θα μπορεί να το οδηγήσει από το 2021 και μετά, καθώς το «La Voiture Noire» δεν έχει τελειοποιηθεί πλήρως.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που έχει αδυναμία στα πολυτελή αυτοκίνητα και στην κατοχή του έχει 19 υπερπολυτελή οχήματα συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 4,9 εκατομμυρίων ευρώ.