Μαρίνος Κόνσολος: Δείτε τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή12 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 6:21 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:21 μμ


Ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» αποκαλύπτει ότι έχει υπάρξει stalker σε σχέση του και εξηγεί γιατί από τότε που ήρθε στην Αθήνα είναι μόνος του, αν και φλερτάρει συνεχώς.

Συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο

-Όταν ο Alpha σε προσέγγισε για το «Έλα στη θέση μου», είχες δεχτεί πρόταση και για το «Παραμύθι αλλιώς», που προβλήθηκε λίγο μετά στο ίδιο κανάλι. Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στη συγκεκριμένη σειρά;

Η αλήθεια είναι ότι μου πήρε ενάμιση μήνα για να απαντήσω στην πρόταση που μου έγινε για το «Έλα στη θέση μου». Ήθελα να εξετάσω όλα τα ενδεχόμενα και όλες τις συντεταγμένες, γιατί αυτή η πρόταση προϋπέθετε ότι θα έπρεπε να αφήσω τα πάντα στην Κύπρο και να μετακομίσω στην Ελλάδα. Μην ξεχνάς ότι το «Έλα στη θέση μου» είχε συμπέσει με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και κανένας δεν γνώριζε τι θα συμβεί, πόσω μάλλον με τη μυθοπλασία που στην Ελλάδα αντιμετώπιζε προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Ήταν τεράστιο ρίσκο αυτό για μένα, αλλά αποφάσισα να το πάρω, γιατί ένιωσα ότι αυτή η πρόταση άνοιγε έναν καινούριο δρόμο σε μένα και ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο.

-Πάντως, το ένστικτό σου σε οδήγησε σωστά, γιατί το «Παραμύθι αλλιώς» δεν είχε την ίδια πορεία με το «Έλα στη θέση μου», που συνεχίζει για τρίτη σεζόν.

Το ένστικτό μου δεν το αμφισβήτησα ποτέ, γιατί πάντα με οδηγούσε στον σωστό δρόμο. Χρειάστηκε πολλή σκέψη για να πάρω την απόφαση. Σίγουρα καταλυτικό ρόλο έπαιξε και το προαίσθημα που μου έλεγε «κάν’ το και όλα θα πάνε καλά». Το ένστικτό μου δεν με έχει προδώσει ποτέ ούτε σε επαγγελματικό ούτε σε προσωπικό επίπεδο.

-Δηλαδή, όταν δεις μια κοπέλα μπορείς να καταλάβεις αν κάνει για σύντροφός σου;

Πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο και ότι ο καθένας θα ακολουθήσει μια συγκεκριμένη διαδρομή ανεξάρτητα από τους εξωτερικούς παράγοντες. Έχω συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα και πιστεύω ότι και ο δικός μου ο δρόμος είναι καταγεγραμμένος. Ακολουθώ, δηλαδή, αυτό που θα μου φέρει το σύμπαν. Ωστόσο, δεν έχω γνωρίσει ακόμα το άλλο μου μισό, τη γυναίκα που θα με συγκλονίσει. Όλα όσα ήρθαν στην προσωπική μου ζωή τα φυλάω σαν μάθημα και είμαι πιο προσεκτικός σε ό,τι ακολουθήσει.

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που έμαθες μέσα από τις σχέσεις σου;

Ότι πρέπει να αγαπάς και να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου για να μπορέσεις μετά να αγαπήσεις και να δοθείς σε έναν άλλον άνθρωπο. Αν δεν ερωτευτείς τον εαυτό σου, δεν μπορείς ούτε να αγαπήσεις ούτε να αγαπηθείς. Στο παρελθόν, για να σου δώσω ένα παράδειγμα, ήμουν τόσο ανυπόμονος που τα ήθελα όλα αμέσως. Έστελνα μήνυμα στο κορίτσι μου και αν δεν απαντούσε τη βομβάρδιζα με άλλα εκατό μηνύματα μέχρι να απαντήσει σε αυτό που τη ρώτησα. Τώρα, αν δεν μου απαντήσει, θα πω στον εαυτό μου ότι ίσως αυτό δεν είναι για μένα.

-Έχεις υπάρξει stalker σε σχέση σου;

Ασφαλώς και έχω υπάρξει. Και νομίζω ότι όλοι μας έχουμε γίνει stalker σε σχέση μας. Έχω κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, έχω παρακολουθήσει, έχω κάνει πολλά πράγματα για τα οποία τώρα λέω τι ηλίθιος που ήμουν τότε (γελάει).

-Υπήρξαν στιγμές που έχεις ξεπεράσει σε ζήλια τον τηλεοπτικό Αχιλλέα;

Ήμουν ο τύπος που θα σπαταλούσε τον νυχτερινό του ύπνο περιμένοντας ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα. Έχω μείνει άυπνος και την έχω στήσει κάτω από το σπίτι της περιμένοντας να δω ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Βέβαια, ο Αχιλλέας έβαλε κάμερες για να παρακολουθήσει τη Ρενάτα. Εγώ δεν έφτασα σε αυτό το σημείο, αλλά δεν ήταν και τόσο εξελιγμένη η τεχνολογία όταν ήμουν 20 ετών και συνέβαιναν όλα αυτά που σου περιγράφω (γελάει). Πάντως, εμένα μου το έχουν κάνει. Δεν είχαν βάλει κάμερες, αλλά κάποια στιγμή ανακάλυψα κάτω από τον καναπέ μου έναν κοριό. Και κατάλαβα ότι τον είχε βάλει μια συγκεκριμένη κοπέλα για να ακούει τι γινόταν στο σπίτι μου. Είναι τόσο έντονη αυτή η εικόνα που πολλές φορές σκέφτομαι ότι στη σημερινή εποχή είναι πολύ εύκολο να έχεις πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα του άλλου. Ζούμε πραγματικά στην εποχή του Big Brother, όπου ο άλλος μπορεί να σε παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο.

-Σε έχουν απατήσει ποτέ;

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Δεν ενεργώ ποτέ παρορμητικά. Για να φτάσω στο σημείο να παρακολουθήσω τη σύντροφό μου σημαίνει ότι είχα σοβαρές ενδείξεις. Και όσες φορές μπήκα σε αυτή τη διαδικασία αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο.

-Δηλαδή, έχεις πιάσει τη σύντροφό σου επ’ αυτοφώρω;

Έχω δει να βγαίνει από το σπίτι της ένας άλλος άνδρας. Αυτό δεν είναι στα όρια του επ’ αυτοφώρω;

-Πόσο καιρό έχεις να ερωτευτείς;

Δεν μετράω πια. Ύστερα από αυτή την ενδοσκόπηση που έκανα, αναθεώρησα τι είναι αγάπη και τι έρωτας. Τώρα αυτό που λέμε πάθος, έρωτας, μανία το νιώθω με τη δουλειά μου. Νομίζω ότι χρειάζεται να το περάσει και αυτό ένας άνδρας για να ξαναμοιραστεί η τράπουλα από την αρχή.

«Από τότε που ήρθα στην Αθήνα δεν έχω κάνει σχέση» 

-Από τότε που έχεις έρθει στην Αθήνα δεν έχεις κάνει σχέση;

Προφανώς και δεν έχω. Επειδή όταν είμαι ερωτευμένος δίνομαι ολοκληρωτικά στη σύντροφό μου και προτεραιότητά μου είναι η προσωπική μου ζωή, δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να είμαι σε σχέση. Δεν έχω το μυαλό μου στον έρωτα. Το έχω στη δουλειά, γι’ αυτό και δεν επιδιώκω να κάνω σχέση.

-Φλερτάρεις;

Συνεχώς (γελάει)! Μου αρέσει, ακόμα κι αν η άλλη έχει εκατό αρνητικά, να της τονίζω το ένα θετικό που έχω δει. Κάποιοι το εκλαμβάνουν ως φλερτ, άλλοι απλώς ως κομπλιμέντο. Όταν φλερτάρω μια γυναίκα, δεν το κάνω με σκοπό να τη ρίξω στο κρεβάτι. Μπορεί απλώς να θέλω να τη δω να χαμογελάει.

-Σε έχουμε δει αρκετές φορές να φλερτάρεις την Ελένη Μενεγάκη.

Είναι αυτό που σου έλεγα προηγουμένως. Δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να φλερτάρω με απώτερο σκοπό μια γυναίκα που έχει οικογένεια και παιδιά. Ειδικά η Ελένη, επειδή έχει μια αύρα και ένα φως που την περιβάλλουν, θα ήταν άδικο να μην τη σχολιάσει κάποιος. Πόσω μάλλον σε μια εποχή δηθενιάς, που λείπουν οι αυθεντικοί φωτεινοί άνθρωποι. Γιατί για μένα αυτό είναι η Ελένη Μενεγάκη: ένας αυθεντικός φωτεινός άνθρωπος.

-Σου αρέσουν οι ξανθιές γυναίκες με τα ανοιχτόχρωμα μάτια, όπως είναι η Ελένη;

Δεν είχα ποτέ σύντροφο που έμοιαζε με την Ελένη. Μην το περιορίζεις όμως στο χρώμα. Τα πιο εντυπωσιακά στην Ελένη είναι η ενέργεια και η αύρα της. Προς το παρόν, οι γυναίκες που είχα στο πλευρό μου ήταν περισσότερο στο πρότυπο της Ευαγγελίας Συριοπούλου (γελάει).

-Τι σου λείπει περισσότερο από την πατρίδα σου, την Κύπρο;

Το φαγητό της μαμάς μου. Ειδικά φέτος, που έχω να κατέβω στην Κύπρο από το καλοκαίρι, μου έχει λείψει να ξυπνάω με τις μυρωδιές από την κουζίνα. Περιμένω πώς και πώς να έρθουν τα Χριστούγεννα για να πάω στην πατρίδα μου και να είμαι με τους γονείς, τα αδέλφια και τα ανίψια μου γύρω από το γιορτινό τραπέζι.

-Οι γονείς σου δεν σε ρωτούν πότε θα παντρευτείς;

Η μητέρα μου σε έχει βάλει να μου κάνεις αυτή την ερώτηση; Νιώθω ότι σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν είμαι ακόμα έτοιμος να συντηρήσω μια οικογένεια. Δεν αποκλείω το να παντρευτώ, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Φαίη Σκορδά: Το απίστευτο ατύχημα στην κουζίνα του Πρωινού (video)

Instagram: Αυτή είναι η Βραζιλιάνα «σεξοβόμβα» με 2 εκατ. ακόλουθους (photos)