Εκλογές 2019: Αυτή είναι η κόρη του Μητρόπουλου που κατεβαίνει με τον Βαρουφάκη14 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:52 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:52 μμ
varoufakis


Εκλογές 2019: Σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε εκλογές και τα κόμματα ετοιμάζονται πυρετωδώς. Το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη επιχειρώντας να μπει στη Βουλή έκανε μια ακόμα δυνατή προσθήκη με στόχο να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο.

Τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη δει το «φως» της δημοσιότητας, ωστόσο μία από τις τελευταίες «προσθήκες», είναι αυτή της Αγγελικής Μητροπούλου, κόρης του γνωστού εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου.

Ο ίδιος ο Αλέξης Μητρόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει:

«Το μέλλον της πατρίδας μας ανήκει στα παιδιά μας! Στις καθοριστικές εκλογές της 7ης Ιουλίου η κόρη μου, Αγγελική Μητροπούλου (Εργατολόγος-Διδάκτωρ Κοινωνικών επιστημών) αποφάσισε να είναι υποψήφια με τη ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη στην Ανατολική Αττική!

Καλή επιτυχία Αγγελική, σε στηρίζω σε κάθε σου βήμα και χαίρομαι που θες να συμβάλλεις ενεργά στην επόμενη μέρα της Ελλάδας μας!».

Το μέλλον της πατρίδας μας ανήκει στα παιδιά μας! Στις καθοριστικές εκλογές της 7ης Ιουλίου η κόρη μου, Αγγελική…

Geplaatst door Alexis Mitropoulos op Donderdag 13 juni 2019

Σύντομο βιογραφικό της Αγγελική Μητροπούλου

Η Αγγελική Μητροπούλου είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του Αλέξη Μητρόπουλου και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, αλλά και Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών.

Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Εδιμβούργου, Λονδίνου και Αθηνών και είναι Δικηγόρος Αθηνών με εξειδίκευση σε θέματα εργατικού δικαίου και νεανικής απασχόλησης.

Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της από τη θέση του νομικού συμβούλου σε δημόσιους φορείς (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ.α.), αλλά και σε ιδιωτικά ιδρύματα μέριμνας ευπαθών ομάδων. Ως νομικός σύμβουλος κοινωνικών οργανώσεων έχει χειριστεί με τους συνεργάτες της τα τελευταία χρόνια ζητήματα μείζονος κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Γιώργος Γραμματικάκης: Γιατί δεν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ