Ευρωεκλογές 2019: Το ξέσπασμα του Ηλία Ψινάκη – Τα ποσοστά του κόμματος27 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:27 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:27 πμ


Ευρωεκλογές 2019: Με το κόμμα «Πολίτες του Ηλία Ψηνάκη» συμμετείχε στις χθεσινές Ευρωεκλογές ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Η κίνηση του Ηλία Ψινάκη δεν έτυχε ανταπόκρισης από τον κόσμο, αφού σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψήφων μέχρι τώρα συγκεντρώνει 0,9%.

Ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, την ώρα που ήταν χθες ανοιχτές οι κάλπες, προέβη σε ανάρτηση στο Instagram όπου κατήγγειλε ότι δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του κόμματός του σε πολλά εκλογικά κέντρα.

«Φίλοι μου ο πόλεμος συνεχίζεται!!! Πολλοί μας στέλνετε μηνύματα ότι δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια των πολιτών σε πολλά εκλογικά κέντρα! Όπου δεν υπάρχουν, ενημερώνετε τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ζητάτε να καταγραφεί στα πρακτικά και στο λευκό ψηφοδέλτιο γράφετε «Πολίτες του Ηλία Ψηνάκη» και τα ονόματα που θέλετε να ψηφίσετε με σταυρό! Ότι λαμογιές και να κάνουν, μόνο από σας θα πάρουν το μάθημά τους!!!», ξέσπασε στον λογαριασμό του ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε την ανάρτηση

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Εκλογές 2019: «Πρωταγωνίστρια» η αποχή – Τι ποσοστά έφτασε