«Αδειάζει» τον Παπαντωνίου ο δικηγόρος του: Δεν είναι σύνηθες να μεταφέρονται λεφτά σε φακέλους (video)25 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 8:41 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:03 μμ


Αποστασιοποιείται από τη δήλωση του πελάτη του περί πολιτικών σκοπιμοτήτων σχετικά με τη δίωξη και προφυλάκιση του πρώην υπουργού για τα εξοπλιστικά, πήρε ο δικηγόρος του Γιάννου Παπαντωνίου, Άρης Χαραλαμπάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Ακολούθως, τόνισε πως ο πελάτης του υφίσταται μια μεγάλη προσωπική ταλαιπωρία. Συγκεκριμένα, όπως είπε, είναι «προσεκτικος για ζητήματα που καλείται να αποφασίσει η δικαιοσύνη» προσθέτοντας πως «καθήκον ημών των νομικών είναι να διαφυλάξουμε και το κύρος της Δικαιοσύνης».

Σχετικά με τον λόγο που δεν έπεισε ο Γιάννος Παπαντωνίου κατά τη μαραθώνια απολογία του, ο κ. Χαραλαμπάκης σχολίασε πως «στόχος της ανάκρισης δεν είναι να κρίνει την επίμαχη υπόθεση και να αξιολογήσει τη δικογραφία. Η ανάκριση συλλέγει αποδεικτικό υλικό. Η προφυλάκιση στηρίζεται σε άλλα κριτήρια, όπως ο κίνδυνος φυγής από τη χώρα».

Τέλος, ο συνήγορος του Γ. Παπαντωνίου σχετικά με την πρώτη επίσκεψή του στις Φυλακές Κορυδαλλού σχολίασε πως συζήτησαν τα επόμενα βήματα, αλλά δεν έχουν αποφασιστεί οι επόμενες κινήσεις μετά την προφυλάκιση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του OPEN: 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Δείτε τι έλεγε σε συνέντευξη του ο Σημίτης στον ΣΚΑΪ για την διαφθορά (video)