Άγιοι Θεόδωροι: Διαμέλισαν την ηλικιωμένη – Συγκλονίζει ο γιος της (video)7 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:13 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:57 μμ


Φρικτό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη από ληστές, τους οποίους κυνήγησε μέχρι το δρόμο έπειτα από τη ληστεία, στους Αγίους Θεοδώρους.

Οι ληστές είχαν μπει στο σπίτι της ηλικιωμένης με σκοπό να τη ληστέψουν. Πλησίασαν το σπίτι της ηλικιωμένης περίπου στις 11:00 το πρωί με ένα λευκό όχημα. Τη φώναξαν με το πρόσχημα ότι ήθελαν να τη ρωτήσουν κάτι. Η 77χρονη γυναίκα έκανε το λάθος να βγει και τότε επιχείρησαν να της αρπάξουν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό.

Εκείνη, όμως, αντιστάθηκε και οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα, πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα

Μιλώντας στο Star, ο γιος της 77χρονης περιέγραψε πώς οι ληστές πάτησαν με το αυτοκίνητο τη μητέρα του: «Ήρθανε σε πάλη και την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Τη χτυπήσανε μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της. Φώναξε Γιώργο, εμένα, βγήκα με τις πατερίτσες και μέχρι να φτάσω με τον πατέρα μου στα μισά της διαδρομής, η μάνα μου είχε φύγει. Εγώ την είδα με κομμένη την αλυσίδα στον λαιμό της».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Εξάρχεια: Βίντεο σοκ – Άνδρας των ΜΑΤ ορμά σε κοπέλα και τη ρίχνει κάτω