Άγρια επίθεση σε εφοριακό μέσα στη ΔΟΥ (video)13 Φεβρουαρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 2:12 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:12 μμ


Την επίθεση που δέχτηκε εφοριακός εν ώρα εργασίας, στη ΔΟΥ Μενιδίου, από εξαγριωμένο φορολογούμενο, επειδή δεν του χορηγούσε φορολογική ενημερότητα, περιγράφει ο ίδιος στο STAR.

«Με είχε πιάσει από το λαιμό και είχε βάλει το δάχτυλο στο μάτι μου, αν δεν παρεμβαίνανε η διευθύντρια, δεν έπεφτε από πάνω να τον τραβήξει, ή θα μου είχε βγάλει το μάτι ή θα με έπνιγε!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εφοριακός και πρόσθεσε: «Με έριξε κάτω, παραλίγο να χτυπήσω το κεφάλι κάτω, σηκώνομαι, μου βάζει τον αντίχειρα στο μάτι, σε στυλ Νίντζα και μου πίεζε το μάτι. Έχει λαλήσει ο κόσμος».

Το περιστατικό συνέβη στις 8:30 το πρωί μέσα στο γραφείο της προϊσταμένης της ΔΟΥ. Ο φορολογούμενος μπήκε μαινόμενος στο γραφείο της και όπως καταγγέλλει αφού δεν κατάφερε να πάρει φορολογική ενημερότητα, την εξύβρισε με χυδαίο τρόπο. Όταν παρενέβη ο συνάδελφος της, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται εκεί, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Δείτε το βίντεο: